Закон о защите персональных данных и политика обработки

Как Dolfin, мы храним ваши личные данные в безопасности. Вы можете подробно изучить страницу Закона о защите личных данных и Политики обработки в нашем тексте Разъяснения KVKK.

с опытом работы более 40 лет Мы производим для вас!

Мы экспортируем в более чем 20 стран мира !!!

ИНФОРМАЦИЯ ОБ ОБРАБОТКЕ ПЕРСОНАЛЬНЫХ ДАННЫХ


(«Пояснительный текст»)


ÇNK Elektronik Balans San. ООО Şti. («Долфин») мы придаем большое значение защите персональных данных. По этой причине мы хотели бы проинформировать вас как руководителя данных о юридических причинах и правах ваших личных данных, а также о том, как и для каких целей ваши личные данные обрабатываются в рамках Закона о защите личных данных No 6698 ( «Закон»).


Data Supervisor


Ваши личные данные передаются в ÇNK Elektronik Balans San. ООО Şti. («Dolfin»), как указано в данном Разъяснительном тексте, будут собираться, храниться и обрабатываться.


II. Цель обработки персональных данных


Осуществление необходимых операционных действий для того, чтобы ваши персональные данные были предоставлены и получены Dolfin, чтобы проактивно связываться с бизнес-партнерами, получать предложения, проводить необходимую работу с соответствующим бизнес-подразделением и бизнес-партнерами, управлять бизнес-партнерами и поставщиков, для управления человеческими ресурсами, для принятия коммерческих решений. могут обрабатываться в рамках условий и целей обработки персональных данных, указанных в статьях 5 и 6 Закона, и в рамках Закона с целью принятия всех необходимых мер для его реализации, обеспечения правовой безопасности физических лиц и Долфин из-за этих отношений.


III. Кому и для каких целей могут быть переданы обрабатываемые персональные данные


Собранные вами персональные данные будут отправлены нашим акционерам, деловым партнерам, поставщикам, судебным органам и аналогичным юридически уполномоченным государственным / частным учреждениям и организациям в рамках условий и целей обработки персональных данных, указанных в статьях 8 и 9 Закона. и (II) и (III) данного Разъясняющего текста. Его можно передавать ограниченно для целей, указанных в статьях.


IV. Метод и юридическая причина сбора персональных данных


Dolfin может собирать ваши персональные данные для целей, указанных в данном Разъяснительном тексте, из любой письменной, устной, электронной среды автоматическими или неавтоматическими методами. Собранные вами персональные данные находятся в рамках условий и целей обработки персональных данных, указанных в статьях 5 и 6 Закона. Его можно обрабатывать и передавать для целей, указанных в статьях.


V. Срок хранения персональных данных


Собранные вами личные данные будут храниться в течение периода, необходимого для целей, указанных в этом Разъяснительном тексте. Кроме того, Dolfin сможет хранить личные данные в течение срока исковой давности, указанного в соответствии с действующим законодательством, с целью обеспечения необходимой защиты в отношении любого возможного спора с владельцем данных.


VI. Ваши права в отношении защиты личных данных


Обращаясь к Dolfin в соответствии со статьей 11 Закона,


Узнавая, обрабатываются ли ваши личные данные,

Если ваши личные данные были обработаны, чтобы запросить информацию об этом,

Узнав цель обработки ваших личных данных и правильно ли они используются для их целей,

Чтобы знать третьих лиц, которым они передаются внутри страны или за границу,

Чтобы запросить исправление личных данных в случае неполной или неправильной обработки,

Запрос на удаление или уничтожение ваших персональных данных в рамках условий, предусмотренных статьей 7 Закона,

Запросить уведомление о транзакциях, совершенных в соответствии с вашими вышеупомянутыми правами, в форме исправления, удаления и уничтожения третьим лицам, которым были переданы личные данные,

Возражать против возникновения результата против вас, анализируя ваши обработанные персональные данные исключительно с помощью автоматизированных систем,

Чтобы запросить компенсацию вашего ущерба в случае, если вам будет причинен ущерб из-за незаконной обработки ваших личных данных,

Мы хотели бы заявить, что у вас есть права. Несмотря на использование прав, указанных в статье 11 Закона, Dolfin имеет право оценивать эти запросы в рамках соответствующего законодательства и давать положительные / отрицательные отзывы.


Вы можете направить свои запросы относительно ваших прав в Dolfin's Cumhuriyet Mah. Fatih Sultan Mehmet Blv. Номер: 41 / A 16140 Нилуфер / Бурса, Турция, на адрес в письменной форме или на мой адрес, будет отправлен на адрес info@dolfin.co, оценка будет завершена в течение 30 дней.


VII. Изменения, которые необходимо внести в обновления текста пояснения


Dolfin может изменять и обновлять положения данного Разъясняющего текста в любое время путем публикации. Изменения и обновления, внесенные Dolfin, вступают в силу с даты их публикации.

Хотите узнать больше
о наших продуктах?
Присоединяйтесь к нашей рассылке!

напишите свою электронную почту

Dolfin Endüstriyel Parça Yıkama Makinaları


Bir yıkama parçaları gibi kirletici maddeleri veya tortu, çıkarmak için kullanılan bir ekipman parçası kir , kiri, karbon , bir yağ , yağ , metal yongaları , kesme sıvıları , kalıp ayırıcı maddeler , mürekkep , boya , ve korozyoniş parçalarından. Yeni imalat ve yeniden imalat süreçlerinde yıkama için Parça Yıkama Makinası parça rondelaları kullanılır; montaj, inceleme, yüzey işleme paketleme ve dağıtım için hazırlık aşamasında küçük veya büyük parçaların toplu yüklerini temizlemek, yağdan arındırmak ve kurutmak için tasarlanmıştır. LYM Parça Yıkama Makinası, birçok oto tamir atölyesinde ortak olan manuel "tambur üzerinde lavabo" kadar basit olabilir veya çok karmaşık, düz geçişli parça taşıma sistemlerine sahip çok aşamalı üniteler olabilir. Parça rondelaları, bağlantı elemanlarının, somunların, cıvataların ve vidaların temizlenmesinden dizel motor bloklarına ve ilgili parçalara, ray yataklarına, rüzgar türbini dişli kutularına ve otomotiv  sektörü PYM Parça Yıkama Makinası montajlarına kadar bakım, onarım ve yeniden üretim işlemlerinde KBN Parça Yıkama Makinası gibi de gereklidir.


Dolfin Parça Yıkama Makinaları


Basınçlı yıkayıcılar tipik olarak elle çalıştırılan bir çubuğun ucuna monte edilmiş tek bir püskürtme jetine sahipken,

...
VDL Parça Yıkama Makinası tipik olarak kapalı bir kabin içindeki parçaları otomatik olarak temizledikleri için basınçlı yıkayıcıdan belirgin bir şekilde farklıdır . Modern endüstriyel teknoloji sektörü RTS Parça Yıkama Makinası bitirme işleminin birçok parçasını tek bir parçada birleştirmeyi mümkün kılar. Üretim sürecinin entegre bir parçası olarak otomatik parça yıkayıcılar, parçaları otomatik bir döngüde yükleyebilir, yıkayabilir, durulayabilir, kurutabilir ve boşaltabilir.


Endüstriyel Parça Yıkama Makinaları Uygulama Alanları, temizleme işlemi sırasında yağları, gresi ve kiri çıkarmak için tipik olarak kimyasal çözücüler kullanıldı, ancak son çevresel endişeler ve düzenlemeler, doğal, kimyasal olmayan esaslı deterjanların inovasyonunu teşvik etti.


Parça Yıkama Makinası Nedir?


Parça Yıkama Makinaları , basit ıslatma tanklarının işlevini iyileştirmenin bir yolu olarak orijinal olarak otomotiv şanzımanlarında ve motor tamir atölyelerinde kullanılmak üzere geliştirilmiştir . Dolfin Endüstriyel Parça Yıkma Makineleri Islatma tankları, su ve deterjan karışımıyla doldurulmuş teknelerdir ve biriken yol kirini, sıvıları, katranları ve yağları sökme ve onarımdan önce elle durulanacak kadar "yumuşatmak" için saatler alır.


60'ların sonlarından bu yana, iyileştirilmiş güvenlik seviyeleri ve daha az çevresel etki ile birçok Parça Temizleme Makina yöntemi geliştirilmiştir. Stoddard solventi , benzin , dizel yakıt ve gazyağı , parçaları temizlemek ve yağdan arındırmak için yaygın olarak kullanılmıştır. Daha sonra, klorlanmış solventler içinde buhar yağ arındırmabir endüstri standardı haline geldi. 1980'lerde çevre ve güvenlik sorunları, parça temizliği için klorlu çözücülerin yasaklanmasına yol açtı. Su bazlı temizleme sistemleri, sistemlerde ve süreçlerde birçok iyileştirmeye yol açan yeni bir önem kazandı. 1971'de Gary Minkin, otomobil parçalarının yağını gidermek için sulu bazlı bir parça yıkayıcı geliştirdi. Minkin buluşu, sulu parça yıkayıcının temizleme gücünü önemli ölçüde iyileştirmek için hidrolik darbe basıncı kuvvetini kullandı.


Parça Temizleme Makinası Yöntemleri


Yüksek mekanik enerjinin yanı sıra, daha yüksek temizleme sıcaklıkları, bir KNV Parça Yıkama Makinaları temizleme sonuçlarını iyileştirmenin en etkili yöntemlerinden biridir. Genel olarak, 10 ila 15 ° F (5 ila 8 ° C) artış , deterjanın kimyasal reaksiyonunu iki katına çıkarır . Gresler ve yağlar ile deterjan arasındaki artan kimyasal reaksiyon, daha hızlı temizleme döngüleri ve daha temiz parçalar sağlar. Ek olarak, tüm gresler ve yağlar daha yüksek sıcaklıklarda daha düşük bir viskozite sergiler . 170 ° F (77 ° C) ve üzerindeki temizleme solüsyonu sıcaklıkları çoğu yağı ve gresi yumuşatır veya eriterek su gibi akmasına neden olur, böylece kolayca çıkarılır ve daha hızlı temizlik, daha iyi sonuçlar ve daha temiz parçalar sağlar. Pek çok Parça Temizleme Makinası bu çalışma sıcaklığını koruyamaz fazlasıyla ısıtma sistemlerinin olmaması nedeniyle. Ek olarak, pompa sisteminin dikkatli tasarımı gereklidir, böylece parça yıkayıcıda kaynamaya yaklaşan sıcaklıklarda temizleme solüsyonunu içeri çekebilir ve iletebilir. Tüm santrifüj pompalar , solüsyonu pompalayabilmek için net bir pozitif emme yüksekliğine (NPSHr) ihtiyaç duyar . Çözeltinin sıcaklığı NPSHr'ye yaklaştıkça, temizleme çözeltisi pompa girişinde buharlaşmak üzere yanıp söndüğünden pompa pompalamayı durdurur. NPSHr'yi en aza indirmek ve yüksek sıcaklıkta temizlik solüsyonunun pompalanmasına izin vermek için pompanın dikkatli tasarımı gereklidir.


Tipik bir parça yıkayıcı, su bazlı olabilir veya bir çözücü kullanabilir.


Sulu Bazlı Endüstriyel Parça Yıkama Makinaları



Su bazlı bir parça yıkayıcı, büyük bir bulaşık makinesine çok benzer. Temizleme etkisini sağlamak için ısı ve mekanik enerji ile birlikte su ve deterjan kullanır . Sulu parça yıkayıcıların iki ana işlem stili vardır, jet püskürtme işlemi ve güçlü yıkama işlemi . Bir dolap İstanbul Parça Yıkama Makinası parçalar bir döner tabla üzerine yerleştirilir ve kapı kapatılır. Ankara Parça Yıkama Makinası döngüsü sırasında, döner tabla dönerken ısıtılmış çözelti parçalara taşınır veya püskürtülür. Çoğu sistemin yıkama, durulama ve kurutma döngüsü vardır. Döngü tamamlandığında kapı açılır ve parçalar çıkarılır.


Sulu bir Parça Yıkama Makinası temizleme sonuçlarını etkileyen dört ana faktör vardır. Bu faktörler mekanik enerji, sıcaklık, deterjan ve zamandır. Bir temizleme döngüsünde bu faktörlerden herhangi birinin ayarlanması, temizleme sonuçlarını değiştirir. Büyük miktarda mekanik enerjiye ve yüksek sıcaklığa sahip bir parça yıkayıcı, daha kısa temizlik döngüleri sağlar ve daha az temizlik deterjanı kullanır. Mekanik enerji pompa tahrik sistemi tarafından sağlanır. Çoğu sulu parça yıkayıcı, santrifüjlü bir pompayı çalıştırmak için bir elektrik motoru kullanır. Parça Yıkama yüküne iletilen mekanik enerji, pompanın beygir gücünü değil, temizleme için mekanik enerjiyi tanımlayan şeydir.[1] Ek olarak, parça yıkayıcının iş hacmi de dikkate alınmalıdır. Bir makineden diğerine benzer sonuçlar elde etmekiçin, belirli bir iş hacmi için güç yoğunluğunun aynı olması gerekir. Bu faktör, daha büyük çaplı makinelerde iş hacmi katlanarak arttığından, önemli ölçüde daha yüksek beygir gücü pompalama sistemlerinin kullanılmasını gerektirir.

https://www.dolfin.info.tr/

Sulu bazlı Parça Yıkama Makinası parçaları temizlemek için suyla karıştırılmış alkali deterjanlar kullanır . Dolfin Parça Yıkama Makinaları Bu çözüm solvent bazlı sistemlerden daha güvenlidir çünkü temizleme solüsyonunun alev alma riski ortadan kalkar. Sulu bir deterjan parça yıkayıcı, toz veya sıvı formunda olabilir. Her formun avantajları vardır ve belirli parça temizleme uygulaması en iyi şekli belirleyecektir. Genel olarak, toz deterjanlar daha agresiftir ve tipik olarak bakım ve yeniden inşa işlemlerinde kullanılırken, sıvılar daha çok bir zamanlar genellikle buharlı yağ gidericilerin alanı olan daha hafif temizleme uygulamalarında bulunur.


Parça Yıkama Makinası Güç Yoğunluğu


Bir Parça Yıkama Makinası, güç yoğunluğu ile karakterize edilebilir. Güç yoğunluğu, yıkama fonksiyonunu sağlayan tüm pompa sistemlerinin toplam beygir gücünün, o yıkama fonksiyonu için toplam iş hacmine bölünmesiyle hesaplanır. Tipik birimler, fit küp başına beygir gücüdür. Bu hesaplamanın sonuçları, çeşitli parça yıkama sistemlerinin karşılaştırılmasında bir başlangıç noktası sunar. Parça Yıkama Makinası iletişim Güç yoğunluğu numarası, aynı temizleme standardına ve farklı bir iş hacminde iş hacmine ulaşmak istendiğinde de yararlıdır. Güç yoğunluğu hesaplamasının pompa sistemi verimliliğini hesaba katmadığını ve pompaya verilen tüm enerjinin yıkama yüküne verildiğini varsaydığını unutmayın.


Форма обратной связи

Форма обратной связи